Árak

Adatvédelmi hatásvizsgálat már nettó 150000 forinttól!

Havidíjak már nettó 20000 forinttól!

Amikor Ön felveszi velem a kapcsolatot, elsősorban azt kell felmérni, hogy az Ön cége, vállalkozása intézménye jelenleg hol tart az adatvédelmi megfelelőség területén. Először telefonos, majd személyes megbeszéléssel, megbeszélésekkel mérem fel az éppen aktuális helyzetet. Amennyiben Ön úgy dönt, hogy velem kíván dolgozni el fog kezdődni egy adatvédelmi hatásvizsgálat, mely egy részletes felmérést jelent atekintetben, hogy mi az aktuális helyzet az Ön cégénél adatvédelmi tekintetben. Mik azok a dolgok amik megfelelnek illetve milyen tennivalók várnak még Önkre a jövőben annak érdekében, hogy a cége minden tekintetben GDPR kompatibilis lehessen.

Az adatvédelmi hatásvizsgálatról minden esetben írásban elkészült jegyzőkönyvet fog kapni, mely a vizsgált területek mindegyikéről egy részletes elemzést tartalmaz ezzel is segítve a megrendelőt abban, hogy pontosan tudhassa azt, hogy mely területen milyen teendője van.

Adatvédelmi hatásvizsgálat már Nettó 150000 forinttól!

A szerződést követően az adatvédelmi hatásvizsgálat előre egyeztetett időpontban fog megtörténni. A vizsgálatot követően Ön a jegyzőkönyvet a lehető leghamarabb írásos formában meg fogja kapni.

Kedvező havi díjak: A havi díjakat minden esetben a cég mérete és a kezelt adatok mennyisége határozza meg.

Havi díjak már 20000 forinttól elérhetőek. A havi díj magában foglalja a korlátlan rendelkezésre állást, Ön bármikor elér és amennyiben kérdése van azt bármikor felteheti. Ezért külön díj nem kerül felszámolásra.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.